BEWIJS PSYCHISCHE STOORNISSEN ZIJN GEEN ZIEKTE

Word je psychisch aangevallen?

https://www.psychologytoday.com/us/blog/mining-the-headlines/201102/are-you-under-psychic-attack
Een gesimuleerd e.d. hallucinatiemechanisme vergeleken met Hallucination Brain Response Studies

http://www.slavery.org.uk/SimHallMechCompHallBrResStds.htm
Schizofrenie bestaat niet
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ie=UTF8&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=nl&sp=nmt4&tl=en&u=https://www.stopeg.nl/schizofrenie_bestaat_niet.pdf&xid=25657,15700002,15700023,15700186,15700190,15700256,15700259,15700262,15700265,15700271&usg=ALkJrhgXjL5xEkWKv2LcvqDSsYZBOsN-6g

DE SCHIZOFRENE OPENBARING DOOR IDA MAE HAMMOND (met handen als demonstratie)
Gedeeld door apostel John

Eckhardt,http://www.impactnetwork.net
MOm de 8 Cd¶s onderwijs over schizofrene gedrag en bevrijding uterecht http://www.impactnetwork.net of bel 708-922-0983

We werkten zeer nauw samen in de bevrijding met een persoon die niet veel verbetering na herhaalde ministeries laten zien. Keer op keer voelden we dat de overwinning werd behaald. De Heer zei: Ik wil u een openbaring geven van wat Sarah’s probleem is. Het probleem is schizofrenie. De Heer gaf me deze definitie: Schizofrenie is een verstoring, vervorming of desintegratie van de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Hoe zou je het vinden om de echte persoon te zijn die God gemaakt heeft? Ik lag nog in bed – ik had nog slaap in mijn ogen – terwijl de Heer de openbaring bleef geven. Vervolgens droeg de Heer mij op om mijn handen heel langzaam uit elkaar te halen. Toen mijn vingers langzaam uit elkaar gingen, liet de Heer me zien dat deze demonische geesten in de schizofrene moesten worden gescheiden, uitgeworpen en opgegeven. Het proces vergt tijd. Het is een schok voor de persoon om te ontdekken dat zo veel van zijn persoonlijkheid is niet het echte zelf. Hij kan bang zijn om te ontdekken wat zijn ware persoonlijkheid is. Hij heeft tijd nodig om zich aan te passen en uit de overeenkomst te vallen met de valse demonenpersoonlijkheden, punt voor punt. Hij moet komen om de schizofrene persoonlijkheid te verafschuwen, en vallen uit overeenkomst met het.
De Heer herinnerde aan mijn geheugen Amos 3:3 hoe kunnen twee samen lopen, behalve dat ze worden overeengekomen? Je moet je demonen en bijbehorende zonden opgeven. De laatste twee vingers uit elkaar te komen waren de middelvingers op elke hand. De Heer toonde aan dat deze vingers de kern vormen van de schizofrene Afwijzing en Rebellie. De controle demon heet Schizofrenie of Double-Mindedness. De Bijbel zegt: ‘Een dubbeldenkende man is instabiel in al zijn manieren ́ (Jakobus 1:8). De uitdrukking vertaald twee geesten komen uit een samengestelde Griekse woord letterlijk betekenis twee zielen.
Schizofrenie begint altijd met afwijzing
Schizofrenie kan demonisch worden geërfd. Let op dat ik zei demonisch. Daarmee bedoel ik dat het niet in het bloedsysteem zit, niet in de genen – het zit in de demonen! Dit noemen we bekende geesten. Ze kennen je familie. Nu, kan men een afwijzing geest hebben en niet een schizofrene. Afwijzing is de deuropener voor veel mensen die gedemoniseerd worden. Afwijzing (getoond aan de linkerhand in de illustratie) is de controledemon in één van de persoonlijkheden die binnen schizofrene worden opgezet. De tweede persoonlijkheid die door de demonen wordt opgezet is opstand. (Zie de middelvinger aan de rechterhand in de illustratie). De Heer liet me zien dat ik moest verwijzen naar de schizofrene persoon als Sarah One en Sarah Two – de Sarah Een is de echte persoon, en de Sarah Twee de schizofrene persoonlijkheid die twee kanten aan het heeft. De echte persoon is geen van beide handen. Het Echte Zelf wordt getoond in de illustratie tussen de wapens, bij de bodem. Jezus moet beginnen te groeien in de persoon, het ontwikkelen van die persoonlijkheid, en waardoor het wat Hij wil dat het is. Dit is de reden waarom de schizofrene bevrijding tijd nodig heeft – soms enkele maanden of zelfs een jaar, of langer. De bevrijding moet in balans zijn met de ontwikkeling van het Echte Zelf. Het kan niet worden overhaast, want er is niets voor de persoon om op terug te vallen.

Als elke demon in de schizofrene persoon plotseling zou worden uitgeworpen zou hij zich helemaal verloren voelen. Identiteit met het Echte Zelf vergt tijd. Als de schizofrene natuur is knock-out, de ware persoonlijkheid moet naar voren komen om het te vervangen. Hij moet bereid zijn om uit te vallen van overeenstemming met de demonen en om oude gewoontepatronen te doorbreken. Op de illustratie ziet u een werveling aan de bovenkant tussen de twee handen. Dit is een orkaan. De schizofrene persoon creëert voortdurend stormen om zich heen. Deze tijden van storm veroorzaken de wortel van bitterheid te vormen (zie rechterhand) en te worden gedreven dieper en dieper. Laten we eens kijken wat de andere vingers aan de linkerhand vertegenwoordigen. De ringvinger wordt aangewezen Lust. De Heer liet me zien dat deze demon een persoon naar de wereld wedt uit liefde. Een metgezel geest in deze groep is Fantasy Lust die kan leiden tot de persoon om zich voor te stellen dat hij is een grote minnaar van de film wereld of om seksuele ervaringen fantaseren, als een prelude op openlijke handelingen. De hoerengeest bij vrouwen kan zich eerst manifesteren in kleding en provocerendheid. Eerst vermaak je de gedachte en dan bega je de act. Verwerp de gedachte en je zult niet volgen door. De pink aan de linkerhand staat voor onzekerheid en minderwaardigheid. Dit is de zoveelste manifestatie van afwijzing. De wijsvinger aan de linkerhand is zelfbeschuldiging. Deze demon zorgt ervoor dat een persoon zich tegen zichzelf keert en zijn gevoel van persoonlijke waarde verscheurt. In de meeste gevallen hebben we gevonden zelfbeschuldiging in combinatie met een dwang om te bekennen. Laten we nu naar rechts gaan in de illustratie. De middelvinger in de illustratie wordt aangewezen opstand. Zoals we hebben gezien, identificeert rebellie een van de valse persoonlijkheden die door de demonen zijn opgezet. De ringvinger aan de rechterhand staat voor zelfwil. Deze demon wedt een persoon aan egoïstische verlangens. Dit opent de weg voor koppigheid, egoïsme en onverleselijkheid. Nogmaals, we zien de compensatie voor afwijzing.
De wijsvinger wordt beschuldiging genoemd. Het probeert een concentratie op zichzelf te elimineren door aandacht te vragen voor anderen. De beschuldiging demon opent de deur voor metgezel geesten van het judgmentalisme. De pink aan de rechterhand is zelfbedrog. Zijn metgezellen zijn waan, zelfverleiding en trots. De geest van waankomt langs en zegt dat je echt iemand bent; Je bent een spirituele reus! Of een andere soort reus. In een ministerie geval, had de geest van zelfbedrog overtuigd een dertien jaar oud meisje dat ze negentien was. Door de openbaring liet de Heer zien hoe de duimen de paranoïde fase van schizofrenie vertegenwoordigen. Aan de afwijzingskant zijn geesten van jaloezie en afgunst. Aan de kant van de opstand zijn geesten van wantrouwen, achterdocht, angst en vervolging. Er is een andere demon in deze latere groep en het heet Confrontatie met eerlijkheid ten koste van alles. De persoon die handelt onder invloed van paranoïde demonen is vrij ongevoelig over hoeveel wonden hij veroorzaakt, maar hij is supergevoelig voor elke overtreding naar zichzelf. De openbaring afgebeeld in de vingers en duimen is gebleken te zijn onfeilbaar, zoals beoordeeld door tal van ministeries met schizofrenen. Er zit geen fout in. Het is duidelijk in de meeste gevallen dat de demonen vermeld aan de linkerkant zijn op een bepaalde manier geassocieerd met de triade van afwijzing-type geesten … afwijzing, angst voor afwijzing en zelfafwijzing. De lijst van demonen aan de rechterkant omvat controle en bezitterigheid. Ze zijn direct gerelateerd aan rebellie. Hierin ligt het probleem met de schizofrene. Hij is niet in staat om te vergeven. Hij heeft een meedogenloze geest. De wortel van bitterheid wordt in leven gehouden en komt uit het wrok, haat, woede, vergelding, geweld en moord. Hoe komt de schizofrene uit deze verwarde puinhoop? De drie belangrijkste gebieden om te veroveren zijn Afwijzing, Opstand en de Wortel van Bitterheid. Aangezien deze gebieden worden veroverd moet het huis (het leven) worden gevuld door het geven en ontvangen van liefde door onderwerping aan elke geldige autoriteit en door vergeving van alle personen, ongeacht de omstandigheden. Wanneer deze drie gebieden worden veroverd, verliezen de andere verwante geesten hun kracht. Vastberadenheid is noodzakelijk. De persoon die kan hardnekkig zeggen, ³I zal anders zijn! Ik zal niet laten demonen regel mijn leven zal uiteindelijk de overwinning te zien.

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

I am dedicated to expose, a spiritual phenomenon that we call schizophrenia, and mental disorders. Giving, a voice and a platform, to those targeted with this situation. To find the only answers, that are spiritual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.