Vloeken doorbreken

 

Voor alle gebeden, bedek uzelf met het bloed van Jezus Christus. -In de naam van Jezus Christus, breek en los ik mezelf en mijn familie van alle vloses veroorzaakt door gewoonten, charmes, Hexen, spreuken, jinxes, psychische krachten, tovenarij, hekserij, liefdesdrankjes, psychische gebeden, geweld, trauma, fysieke bondage, mentale bondage, incest, onlegitimiteit, verlatenheid, afwijzing en divinatie, in de familie van de moeder en vaders kant gaan helemaal terug naar Adam en Eva.

Ik breek en los mezelf en mijn familie van alle geloften die ik maakte; van elke persoon of elke occulte of psychische bron, en alle demonen die door de bloedlijnen komen. Ik annuleer alle uitnodigingen gemaakt voor onrein geesten.

Vader, ik breek en afzien van alle kwade banden (spirituele en anderszins) die ik ooit heb gehad met (lodges, Fraterniteiten, seksuele partners, goede vrienden, familieleden, Engagements, Cults, occulte objecten, poppen, beeldjes, junk food, sigaretten, drugs, films, anime, TV-Programma's, computerspelletjes, gokken, porno, masturbatie, verlatering, tatoeages en wereldlijke muziek). Ik geef afstand van al deze banden en verklaar ze vernietigd in de naam van Jezus.

Ik afzien, breken en los mezelf en familie van alle andere religies die niet van u Vader God, vooral rooms-katholicisme/Hindoeïsme/Islam/Boeddhisme/Mormonism/Jehovah's getuige/nieuw tijdperk en andere religies niet van u. Ik heb ook afstand van ongeloof, twijfel, leugens, angst, haat en woede. Ik bind en werp alle gerelateerde geesten uit.

Ik afstand, breek en los mezelf van alle demonische onderwerping aan mijn ouders of een mens, levend of dood, die mij op enigerlei wijze heeft gedomineerd tegen de wil van God. Dank u voor het instellen van mij gratis.

Ik commando Satan, om alle natuurlijke hulpbronnen te verliezen, land, dieren, geld, de financiën van mensen die ons geld verschuldigd zijn, en alle dingen die je hebt gestolen uit mijn familie die onze door de zegeningen van Jezus. Vader, stuur dan je engelen om deze dingen terug naar ons te brengen. In de naam van Jezus bid ik. Amen. "

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

Ik zet me in om bloot te leggen, een spiritueel fenomeen dat we schizofrenie en psychische stoornissen noemen. Geef een stem en platform aan degenen die door deze situatie worden getroffen. Om de enige antwoorden te vinden, die spiritueel zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.