Demonische activiteit aka hallucinaties

Jesustruthdeliverance.com

Het zien van Orbs of vreemde lichten.

Het vangen van schaduwen of strepen uit de hoek van uw oog of perifeer zicht.

Poltergeist activiteit: gehoor kloppen of voetstappen; items die in het huis worden verplaatst.

Horen van stemmen, ademhalen, grometjes, blaffen, varken-achtige geluiden of sieren in je oor als je in slaap begint te vallen.

Vreemd geuren zoals rook, verbrand beschimmeld hout, slecht verbrand varkensvlees, rotte eieren, zwavel, enz.

Slaapverlamming, Hypnagoge eikel, worden geslagen of aangeraakt tijdens het slapen.

Wakker worden en grijze, zwarte of bleke groenachtige/grijze wolken zien.

Huisdieren lijken dingen te zien die je niet. In veel gevallen zal het dier met iets omgaan of angstig blijken.

Je voelt je alsof je voortdurend wordt bekeken.

Storing in de elektronica. Lampjes flikkeren, gloeilampen blazen, enz.

De synchroniteiten blijven plaatsvinden. U blijft specifieke nummers zoals 11:11 of 444 op de klok of andere herhalende nummers zien.

Frequente ongevallen.

Seksueel aangevallen of verleid door kwade geesten.

Tactische hallucinaties 

Tactische hallucinaties is wat deze symptomen worden genoemd door artsen. Mensen ondervinden relaties met ongeziene krachten die praten en aanraken. Door sommigen seksueel. Je hebt het doelwit van iemand of iets als een deur geopend en geeft hen het recht over je leven. Dit zijn spirituele ervaringen buiten onze gewone of aardse zintuigen. Het zijn bovennatuurlijke ervaringen. De wereld van geestelijke gezondheid noemt hen psychische stoornissen. Maar dit zijn spirituele zaken en niet van de geest. Daarom is geneeskunde niet het antwoord. We zijn geest wezens in deze fysieke wereld, dus iedereen heeft te maken met inmenging van geesten. Het is gewoon dat sommige zijn gevoeliger voor het, maar maakt je niet mentaal ziek. Je moet dat recht sluiten dat wordt gegeven aan geesten en opnieuw verbinding maken met de enige spirituele ervaring die gezond is voor mensen en dat is met Jezus Christus. Door de Bewitchment initieert u soms de Act. Ik kan de geesten niet zien, maar kan ze horen en voelen op mijn lichaam en hun aanwezigheid. Mijn ziel ziet hen en haar reactie daarop is ' Come ' en de geest ingages in de Act met mij. Mijn bewuste geest kan nee zeggen, maar mijn ziel en hart die betoverd is, zegt mij. Je je ziel niet beheersen, tenzij je jezelf vrijstelt van de Bewitchment. Snijden ziel banden, door het vuur van Christus doen zelf verlossing op uw ziel en lichaam en het snijden van alle Serpents van jezelf.

Ik heb auditieve, tactiele en visuele interacties met geesten en demonen. Ik hoor twee stemmen die mij oproepen om seks te initiëren. Commentaar te leveren op mijn gedachten en met elkaar te praten. Ik kan de penetratie van een vegina en rectum voelen. Het vrouwtje doet iets genaamd mapping. Ze kan haar genitaliën op mijn lichaam vermorten en simuleren dat ik intercours met me heb. De mannelijke geest dringt de vrouwelijke delen op mijn lichaam of mijn ziel direct door. De wet is spiritueel, maar de effecten zijn fysiek.

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

Ik zet me in om bloot te leggen, een spiritueel fenomeen dat we schizofrenie en psychische stoornissen noemen. Geef een stem en platform aan degenen die door deze situatie worden getroffen. Om de enige antwoorden te vinden, die spiritueel zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.