Gebed om te binden en demonen uitdrijven

Bedek uzelf vóór alle gebeden met het bloed van Jezus Christus. –

Door het bloed van Jezus word ik gered uit de hand van de duivel en al mijn zonden worden vergeven.

Het bloed van Jezus Christus reinigt mij van alle zonde.

Ik ben gerechtvaardigd en rechtvaardig gemaakt, net alsof ik nooit gezondigd had.

Ik ben apart gezet voor God. Mijn lichaam is een tempel voor de Heilige Geest, verlost en gereinigd door het bloed van Jezus.

Ik behoor nu tot Jezus, lichaam, ziel en geest. Zijn bloed beschermt me tegen alle kwaad.

Satan heeft geen macht meer over mij, er is geen plaats meer in mij.

Ik doe afstand van alle boze geesten en verklaar ze als mijn vijanden. Jezus zei: “En deze tekenen zullen hen volgen die geloven: In mijn naam zullen zij demonen uitwerpen:….” (Markus 16:17). Ik ben een gelovige en in de naam van Jezus Christus oefen ik mijn autoriteit uit en verdrijf alle boze geesten. Ik beveel je te vertrekken, volgens het Woord van God en in de naam van Jezus. Amen. “

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

I am dedicated to expose, a spiritual phenomenon that we call schizophrenia, and mental disorders. Giving, a voice and a platform, to those targeted with this situation. To find the only answers, that are spiritual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.