Gebed tegen de werken van de duisternis

Jesustruthdeliverance.com

Vader, bedankt voor Jezus en voor mijn redding. Jezus, jij bent de Heiland en ik ben de zondaar. Ik ben erg dankbaar dat ik in je bloed gewassen ben. Bedankt voor het vernietigen van de werken van de duivel. Dank u voor het geven van mij de macht om te handelen op slangen en schorpioenen en alle macht van de vijand, volgens Lucas 10:19. Ik koos ervoor om anderen en al degenen die me pijn deden, verraden of teleurgesteld. Ik vergeef en betreur de onvergeeflijkheid als zonde. Ik vergeef mezelf en ontvang zijn ongelooflijke vergeving en genade en genade. Ik heb me bekeerd van woede, bitterheid en haat, trots en rebellie, wrok en wraak, afgunst, jaloezie en conflict, twijfel, wantrouwen en ongeloof, lust en seksuele perversie, hekserij, controle en manipulatie, afgoderij en alle werken van het vlees. In de naam van Jezus doe ik afstand van alle geloften, geloften, profane eden en ceremonies. In de naam van Jezus verwierp ik ze uit en beken ze als een zonde. Omdat Jezus Christus mijn Verlosser en mijn Heer is. Hij is mijn verlosser en genezer en heeft de kracht van de vloek aan het kruis gebroken. Ik zal niet langer in een kwade geest lopen. Dank u Jezus. Amen

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

I am dedicated to expose, a spiritual phenomenon that we call schizophrenia, and mental disorders. Giving, a voice and a platform, to those targeted with this situation. To find the only answers, that are spiritual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.