Gebed voor bevrijding

 

Voor alle gebeden, bedek uzelf met het bloed van Jezus Christus.

Vader in de hemel, in de naam van Jezus Christus, geloof ik dat Jezus aan het Kruis stierf voor mijn zonden en weer steeg van de doden. Ik belijd al mijn zonden en bekeer me. Ik zal mijn leven veranderen en stoppen met het doen van deze dingen. Ik vergeef iedereen die mij heeft gekwetst. Vanuit mijn hart, ik houd geen wrogen of bitterheid jegens iemand en ik zal niet wreken iemand die heeft gekwetst voor het is je vader, die is mijn Avenger zoals geschreven in Romeinen 12:19. Ik breng alle pijn, afwijzing, verlatenheid, verraad, leed, trauma en misbruik over aan het Kruis van Jezus Christus. Vader, zelfs als ik iedereen vergeef, vergeef me alstublieft.

Vader, ik weet dat trots een gruwel voor u is. Ik ben trots, rebellie, ongehoorzaamheid, koppigheid en zelf gerichtheid af te zweren. Ik verootmoedig mezelf en kom naar je toe als een klein kind en vraag om vergeving en verlossing, in de naam van Jezus. Amen. "

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

Ik zet me in om bloot te leggen, een spiritueel fenomeen dat we schizofrenie en psychische stoornissen noemen. Geef een stem en platform aan degenen die door deze situatie worden getroffen. Om de enige antwoorden te vinden, die spiritueel zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.