Deze website en publicaties zijn gericht op mensen die lijden aan een psychische aandoening gekenmerkt door psychische aandoeningen en schizofrenie.Gemaakt om te denken dat ze zo creatief zijn dat hun geest al deze sansaties op zichzelf fabriceert en dat er niets mis is met de wereld en alles wat er mis mee is. Ik heb nieuws voor je buddy, het is gewoon andersom. De wereld waarin we leven is allemaal geknoeid en er IS niets mis met je.   Zo ben ik. Ik word getarget door satanisten die zich in Nederland bevinden. Ze hebben me in Frankrijk gevestigd en hebben demonen gestuurd om me te monitoren en lastig te vallen. De manier waarop ik ben gericht is seksueel en perverse. De waarheid is dat ik en degenen met dit soort doelwit worden verworden door demonische geesten. Er is geen uitschakeling met deze geesten tenzij een hoger vermogen aan uw hulp komt. Ik word geïnlageerd op dag-en nacht tijd, staand, zittend, eten, op het toilet en daarbuiten. Ik zou dit niet willen wensen aan mijn slechtste vijand.  Moge mijn getuigenis je de moed geven om te accepteren dat je helemaal geen ziekte hebt en dat het je vijanden blootstelt. Deel je verhaal en zorg voor je problemen in de root. Je bent een slachtoffer, helemaal niet ziek of walgelijk en zeker niet hulpeloos. Geef niet op. Jezus Christus is de Heiland.

We hoorden allemaal over de nachtelijke bezoeken van geesten die seks hebben met mensen, maar er zijn sommigen van ons die leven met deze geesten 24/7. Er zijn twee geesten tegelijk (water demonen) die met mij leven, gestuurd door de Satanisten die mij vervolgen uit Nederland. Dat is waar ik woonde voordat ik uit een geestelijke gezondheidskliniek en rennen naar Frankrijk. Deze geesten hebben seks met mij dag en nacht en elk uur van de dag. Zelfs als ik buiten ben hoor ik ze me volgen en wanneer ik naar een vrouw kijk met een gedachte aan lust, gaan ze tussen zichzelf in seks. Maar ik voel de gevolgen ervan omdat de vrouwelijke geest haar onderlichaam in de mijne verandert en ik voel dat haar wordt gepenetreerd. En dat geeft me de sansation van wandelen met een vrouwelijk onderlichaam.

Onze wonden zijn fysiek en emotioneel, maar de aanslagen zijn geestelijk. De effecten kunnen een gevoel van penetratie van geslachtsorganen en rectum, energieverlies, woede, depressie, geïrriteerde zenuwuiteinden, koken van het lichaam, horen van stemmen, het zien van slangen, angst, worden bezeten, gehoor geluiden en opwinding van privé-onderdelen.  IEDEREEN IS in een of andere vorm.  Noem het een boze oog. Ik heb een lijst op een van mijn posts die zich bezighouden met alle deuropeningen die deze geesten toegang geven in ons leven.

Dit zijn enkele gevallen van vrouwen die worden aangevallen door deze seks en water demonen. Deze Recherche noemen het het Incubus-syndroom.

Indiase Journal van psychologische MedicineWolters Kluwer–Medknow publicaties

Incubus syndroom: een case serie en overzicht van de literatuur

Sandeep Grover en Aseem Mehra

 

Abstract

Incubus syndroom, gekenmerkt door waanzinnig geloof in vrouwelijke patiënten van seksueel benaderd door een onvoorziene persoon, wordt zelden beschreven in de literatuur en beschrijving is beperkt tot geïsoleerde gevallen rapporten. We beschrijven vier patiënten met schizofrenie, die het fenomeen van Incubus rapporteerden en reageerden goed op behandeling met antipsychotica. Een overzicht van de literatuur leverde vijf verslagen op (die zes gevallen beschrijven), waarvan de meeste in het kader van schizofrenie werden beschreven. Kernwoorden: culturele overtuigingen, Incubus, schizofrenie

Inleiding

De term Incubus syndroom wordt gebruikt voor een zeldzame vorm van waan, waarbij patiënten een waan geven dat ze seksueel benaderd zijn door een onzichtbare minnaar.[1] [2,3,4,5]

De beschrijving van het Incubus syndroom is beperkt tot enkele gevallen rapporten. We beschrijven vier gevallen die gepresenteerd met waanideeën ten bedrage van Incubus syndroom.

CASE RAPPORTEN

Geval 1

Een 58-jarige getrouwde vrouw die leed aan hypertensie en diabetes mellitus sinds de leeftijd van 52 jaar gepresenteerd met een geschiedenis van abnormale ervaringen sinds de laatste 12 maanden. Al haar symptomen begonnen na een enorme financiële schuldenlast. Aanvankelijk werden haar symptomen gekenmerkt door een waan van vervolging en verwijzing. Na 3 – 4 maanden van aanvang van psychotische symptomen, naast de waan van vervolging en referentie, ontwikkelde ze symptomen die duiden op Incubus. Als per de patiënt, terwijl ze zou gaan slapen op elk moment van de dag of nacht, ze zou ervaring hebben van iemand die geslachtsgemeenschap met haar. Vaak zou ze wakker worden in het midden van de slaap (d.w.z. na een paar uur slaap) en het gevoel hebben dat iemand geslachtsgemeenschap had met haar. Als per patiënt terwijl liggen, kon ze het gevoel dat iemand was het aanraken van haar over het hele lichaam met inbegrip van de borst en geslachtsorganen. Daarnaast zou ze een druk kunnen voelen over haar lichaam alsof iemand op haar lichaam lag en tegelijkertijd de heen-en-weer beweging van de fallus in haar genitaliën zou kunnen voelen. Bij het wakker worden, ze zou niet in staat zijn om iemand te vinden en zou niet in staat zijn om terug te gaan om te slapen. Ze zou niet in staat zijn om de persoon met haar geslachtsgemeenschap te lokaliseren, maar was volledig overtuigd van de ervaring die ze elke dag zou hebben. Ze ontkende het hebben van een orgasme tijdens dergelijke afleveringen. Zij hield dit geloof met overtuiging in de waan. Ze schreef haar geloof in zwarte magie en demonen. Dit werd geassocieerd met een aanzienlijke nood. Deze ervaring was niet geassocieerd met een andere slaap-gerelateerde stoornis of ervaringen. In de periode naast de bovengenoemde symptomen ontwikkelde ze ook een waanzinnige controle en een somatische passiviteit. Er was geen geschiedenis suggestief voor andere psychiatrische symptomen, neurologische tekorten, symptomen die duiden op narcolepsie, slapeloosheid, hypersomnia, slaap verschrikkingen, nachtmerries, slaap-gerelateerde bewegingsstoornissen, paniek aanvallen, posttraumatische stress stoornis, eventuele cognitieve tekorten, en recente verandering in medicijnen. Haar seksuele geschiedenis onthulde dat ze de afgelopen jaren seksueel inactief was en meestal alleen zou slapen.

Haar routineonderzoeken in de vorm van hemogram, nierfunctie test, leverfunctietest, serum elektrolyten, schildklier functietest en magnetische resonantie beeldvorming van de hersenen lieten geen afwijkingen zien. Op basis van de beschikbare informatie, werd ze gediagnosticeerd met Late-onset schizofrenie en werd gestart op Olanzapine 10 mg/dag die werd verhoogd tot 15 mg/dag. Gedurende de periode van 3 maanden, al haar symptomen verdwenen. Later ontwikkelde ze ook postpsychotische depressie en vereiste het gebruik van venlafaxine. Na kwijtschelding van depressieve symptomen bleef ze de komende 3 jaar goed op olanzapine. Daarna stopte ze Olanzapine en bleef goed zonder medicijnen voor de volgende 6-jaren en had opnieuw een terugval van soortgelijke symptomen na een stressor. Ze werd opnieuw behandeld met Olanzapine en bereikte remissie in 4 maanden.

Geval 2

Een 24-jarige afgestudeerde, alleenstaande, vrouw gepresenteerd aan de spoeddienst na een zelfmoordpoging. Verkenning van de geschiedenis onthulde dat ze symptomatisch was sinds de leeftijd van 20 jaar. Haar ziekte had een acuut begin en was natuurlijk continu. De symptomen werden gekenmerkt door auditieve hallucinaties van commentaar en bespreking van type, achterdocht, waanideeën, waanideeën van vervolging, waanideeën van de controle, gedachte ECHO, resterende afschuw, apathie, Anhedonie en arme zelfverzorging, en gekenmerkt door psychosociale disfunctie. Na ongeveer 3 jaar van aanvang van de symptomen naast de bovengenoemde symptomen, begon ze zich ook te beroepen op de incarnatie van een godin en meldde dat ze ’s nachts werd benaderd door een mannelijke God voor geslachtsgemeenschap. Ze zou dat doen, wanneer ze naar bed zou gaan, ze zou de aanwezigheid van mannelijke God kunnen voelen, die ze over haar lichaam kon voelen. Ze kon ook voelen haar benen worden gescheiden, zou kunnen voelen beweging van de handen over haar lichaam, en zou kunnen voelen de beweging van fallus in haar vagina. Het bevestigende bewijs van de familieleden (die bed met haar delen) bevestigde dat de patiënt het bekken bewegingen ’s nachts kon maken, wat niet gepaard ging met genitale zelf stimulatie. Deze zouden meestal optreden na 1 – 2 h van slaap, maar er was een grote variatie in timing met betrekking tot de slaap begin en deze ervaringen. Zij heeft dit geloof met volle overtuiging gehouden. Ze ontkende het hebben van een orgasme tijdens dergelijke afleveringen. De patiënt was niet bedroefd door deze symptomen, liever zou genieten van deze ervaring. In de loop der jaren had ze adequate studies gekregen van Olanzapine, Aripiprazol en risperidon zonder veel voordeel. Onder invloed van auditieve hallucinaties sprong ze van het dak en landde in nood. Ze hield meerdere fracturen van beide onderste ledematen. Aanvankelijk werd ze door de Orthopedisten geleid voor haar fractuur en werd ze klinisch gestabiliseerd en vervolgens overgebracht naar de psychiatrie-intramurale unit. Er was geen geschiedenis suggestieve van neurologische tekorten, narcolepsie, slapeloosheid, hypersomnia, slaap verschrikkingen, nachtmerries, slaap-gerelateerde bewegingsstoornissen, paniek aanvallen, posttraumatische stress-stoornis, eventuele cognitieve tekorten, en drugsmisbruik. Haar routineonderzoeken in de vorm van hemogram, nierfunctie test, leverfunctietest, serum elektrolyten, schildklier functietest en magnetische resonantie beeldvorming van de hersenen lieten geen afwijkingen zien. Ze werd gediagnosticeerd met paranoïde schizofrenie. Ze werd behandeld met elektroconvulsieve therapie en Clozapine, waarmee al haar positieve symptomen verdwenen. Ze ook waargenomen significante verbetering van de negatieve symptomen. Ze bleef goed voor de volgende 1 jaar op Clozapine, zonder enige terugval van de symptomen.

Geval 3

Een 45-jarige vrouw gepresenteerd aan de spoeddienst met organofosforvergiftiging. Evaluatie van de geschiedenis bleek dat ze leed aan een psychotische stoornis sinds de leeftijd van 25 jaar. Haar ziekte werd gekenmerkt door een waan zinnigheid van verwijzing, een waan van vervolging, een illusie van controle, slechte socialisatie, slechte zelfverzorging, anhedonia en apathie. Sinds de leeftijd van 36 jaar naast de bovengenoemde symptomen, begon ze te ervaren dat iemand met haar geslachtsgemeenschap had. Als per patiënt terwijl liggen, zowel overdag en ’s nachts, kon ze voelen dat iemand aanraken, zoenen haar over het hele lichaam met inbegrip van de borst, lippen, en genitaliën. Vaak zou ze wakker worden in het midden van de slaap (na enkele uren van gaan slapen) en het gevoel hebben dat iemand geslachtsgemeenschap had met haar. Zij hield dit geloof met waan overtuiging. Ze zou deze ervaringen aan Black Magic toeschrijven. Ze zou erg verdrietig blijven vanwege deze symptomen en zou zich schuldig voelen, omdat het tegen haar socioculturele geloof was om geslachtsgemeenschap te hebben met iemand anders dan haar echtgenoot. Ze heeft nooit een orgasme meegemaakt tijdens dergelijke afleveringen. Hierdoor probeerde ze zich ook meerdere malen te benadelen. Na een poging tot zelfbeschadiging kwam ze bij de spoeddienst. Er was geen geschiedenis suggestieve van neurologische tekorten, narcolepsie, slapeloosheid, hypersomnia, slaap verschrikkingen, nachtmerries, slaap-gerelateerde bewegingsstoornissen, paniek aanvallen, posttraumatische stress-stoornis, cognitieve tekorten, en misbruik van de substantie. Haar onderzoeken in de vorm van hemogram, nierfunctie test, leverfunctietest, serum elektrolyten, schildklier functietest en magnetische resonantie beeldvorming van de hersenen lieten geen afwijkingen zien. Ze werd gediagnosticeerd met paranoïde schizofrenie en werd behandeld met risperidon 3 mg/dag, waarmee haar symptomen verdwenen.

Geval 4

Een 52-jarige vrouw werd gediagnosticeerd met hypertensie, diabetes mellitus, hypothyreoïdie, en obesitas op de leeftijd van 45 jaar. Vanaf de leeftijd van 47 jaar, geleidelijk ontwikkelde ze symptomen in de vorm van waanideeën van de controle, gedachte ECHO, auditieve hallucinaties van commentaar en commandant in de natuur, aloofheid, prikkelbaarheid, en arme zelfverzorging. Daarnaast zou ze ook verslag doen van verkrachting terwijl ze gaat slapen. Ze zou bang blijven vanwege hetzelfde. Ze zou haar hulpeloosheid beschrijven en zeggen dat wanneer ze naar bed zou gaan, ze zich een gevoel zou voelen over haar geslachtsdelen en borsten die wijzen op iemand die geslachtsgemeenschap met haar heeft. Ze zou duidelijk beschrijven dat, na enkele uren van gaan slapen, ze zou voelen dat iemand zou komen en over haar zou gaan liggen, zijn handen over haar lichaam zou bewegen, vooral de borst en de geslachtsorganen, en een penetrerende geslachtsgemeenschap met haar had. Echter, ze zou ontkennen ooit een orgasme tijdens dergelijke afleveringen. Zij hield dit geloof met overtuiging in de waan. Er was geen geschiedenis suggestief voor neurologische tekorten, andere slaap-gerelateerde fenomeen, paniek aanvallen, posttraumatische stress-stoornis, en drugsmisbruik. Bij onderzoek, er werd geen afwijking gevonden in haar hemogram, nierfunctie test, leverfunctietest, serum elektrolyten, schildklier functietest, en magnetische resonantie beeldvorming en electroencephalogram. Ze werd behandeld met Tablet Haloperidol en elektroconvulsieve therapie. Ze toonde een significante verbetering in al haar symptomen.