Advertenties

Wat is het doelwit?

Ze richten je hoofd (beïnvloeden van gedachten) en je ziel (emoties) de geesten zal krijgen Tru je voeten en geslachtsdelen in uw sacrale Chacra (de zetel van de emoties), Solar Chacra (uw voeding, waar de energie wordt gestolen uit), hart Chacra (de controlekamer waar uw ziel wordt beïnvloed) ziel banden zijn gemaakt om te verbinden met uw ziel. (dat kan gemakkelijk met het zwaard van de geest gesneden worden). De Bijbel zegt dat we worden van een lichaam Tru seksuele relaties. Maak die banden ongedaan door je ziel met de hunne los te koppelen. Hun ziel wordt afgesneden van de energie van God door blokkades op hun kroon Chacra en daarboven, dus als ze door deze geesten worden bezeten, heeft men een moeilijke tijd om de aanwezigheid van de Heilige Geest te voelen en te bidden.

Er zijn een paar methoden om het moeilijker te maken op deze geesten. Een daarvan is om hun en uw organen te sluiten, rectum door het vuur van Christus. Roep het vuur van Christus op hun geslachtsorganen en rectum en ze zullen niet in staat zijn om penetratie te voeren voor enige tijd. Als ze Tru krijgen, bid gewoon weer. Dit minimaliseert de emotionele effecten die ze op je hebben. Een andere is om de energiestroom op je taille te blokkeren en je energie te doorstromen naar de punt van je mannelijke orgaan. Ze kunnen altijd je energie sifon als ze willen, maar dit helpt om energieverlies te voorkomen als het alleen gaat om de seksuele rituele Act. Wanneer ze u van uw energie moeten beroven, zijn er meerdere manieren om ze te gebruiken.

Advertenties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: