MISSIEVERKLARING

@apostolic.mission, is een beweging om de planeet te redden door geloof. Jezus Christus zei, laat het gedaan worden volgens ‘uw’ geloof, alles in Zijn naam te vragen, zodat onze vreugde volmaakt is en het kwaad haat. Ik haat het kwaad, heb het geloof om te geloven dat het kan worden uitgeroeid en vraag het in de naam van Jezus Christus, dus mijn vreugde is volmaakt.

Het begon toen ik begreep dat schizofrenie en psychische stoornissen een product zijn van spirituele onderdrukking. Dat bracht me ertoe de problemen te begrijpen waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd, en het gaf me een besluit om het te veranderen. Ik roep de dromers op, degenen die durven te dromen. Omdat het leven meer is dan fantasie. Realiteit is echter dan sciencefictionfilms en romans. Wees blij, want de wereld is degene die gek is, en ze laten je niet alles zien, en wij, de dromers, zijn de toekomst. Droom groots en geloof in Jezus Christus om het te bereiken.

We hebben een paar schrijvers in huis, het doel is geestelijke gezondheid, zegt de Bijbel, voorspoedig volgens je ziel, dus eigenlijk is het voedsel voor de ziel. Neem je vulling, verter en kom terug, @ apostolic.mission.