GEESTELIJKE STOORNISSEN ZIJN PSYCHISCHE AANVALLEN

Ze zeggen schizofrenie is een psychische stoornis, maar ik wed dat het verschil. Ik heb te maken met wat zou worden bestempeld als schizofrenie, maar kwam om uit te vinden dat het niets te maken heeft met de innerlijke werking van mijn hersenen, maar wat het beïnvloedt. Mensen hebben te maken met sertain symptomen omdat ze worden lastiggevallen. Het is wat externe krachten maken je denken, voelen en doen aka psychische aanvallen. Dus er is niets mis met jou. Je wordt gemanipuleerd en medici kunnen je alleen maar voor drugs opmaken en je in de gaten houden. Je hoort niet in een ziekenhuis omdat dit geen fysiek en mentaal probleem is. Of een ziekte. Schizofrenie is gemaakt. Mensen worden gedreven tot schizofrenie. Neem die elementen die je omringen en onderdrukken en in een mum van tijd zul je geen problemen meer hebben. Omdat het niet van binnenuit komt, maar een extern ding is. Klik hier voor meer info over psychische aanvallen. Psychiaters en psychologen hebben geen idee wat ze doen of ze doen en zijn schadelijk voor u op doel. Ze hebben niet de remedie, omdat de remedie voor schizofrenie is niet mentaal, maar spiritueel.

Citaat : De zogenaamde hallucinaties bij schizofrenie zijn echt illusies in verband met een echte milieu-stimulans. Een benadering van dit hallucinatieprobleem is om de mogelijkheid van een demonische wereld te overwegen. Demonen zijn onzichtbare wezens waarvan wordt aangenomen dat ze bestaan in alle grote religies en de macht hebben om mensen te bezitten en hun lichaam te controleren.

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

I am dedicated to expose, a spiritual phenomenon that we call schizophrenia, and mental disorders. Giving, a voice and a platform, to those targeted with this situation. To find the only answers, that are spiritual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.