Gebed om vloeken te breken

Voor alle gebeden, bedek uzelf met het bloed van Jezus Christus.

In de naam van Jezus Christus, breek en los ik mezelf en mijn familie van alle vloeken veroorzaakt door gewoonten, charmes, Hexen, spreuken, jinxes, psychische krachten, tovenarij, hekserij, liefdesdrankjes, psychische gebeden, geweld, trauma, fysieke bondage, mentale bondage, incest, onlegitimiteit, verlatenheid, afwijzing en divinatie, in de familie van de moeder en vaders kant gaan helemaal terug naar Adam en Eva.

Ik breek en los mezelf en mijn familie van alle geloften die ik maakte; van elke persoon of elke occulte of psychische bron, en alle demonen die door de bloedlijnen komen. Ik annuleer alle uitnodigingen gemaakt voor onrein geesten.

Vader, ik breek en afzien van alle kwade banden (spirituele en anderszins) die ik ooit heb gehad met (lodges, Fraterniteiten, seksuele partners, goede vrienden, familieleden, Engagements, Cults, occulte objecten, poppen, beeldjes, junk food, sigaretten, drugs, films, anime, TV-Programma’s, computerspelletjes, gokken, porno, masturbatie, verlatering, tatoeages en wereldlijke muziek). Ik geef afstand van al deze banden en verklaar ze vernietigd in de naam van Jezus.

Ik afzien, breken en los mezelf en familie van alle andere religies die niet van u Vader God, vooral rooms-katholicisme/Hindoeïsme/Islam/Boeddhisme/Mormonism/Jehovah’s getuige/nieuw tijdperk en andere religies niet van u. Ik heb ook afstand van ongeloof, twijfel, leugens, angst, haat en woede. Ik bind en werp alle gerelateerde geesten uit.

Ik afstand, breek en los mezelf van alle demonische onderwerping aan mijn ouders of een mens, levend of dood, die mij op enigerlei wijze heeft gedomineerd tegen de wil van God. Dank u voor het instellen van mij gratis.

Ik commando Satan, om alle natuurlijke hulpbronnen te verliezen, land, dieren, geld, de financiën van mensen die ons geld verschuldigd zijn, en alle dingen die je hebt gestolen uit mijn familie die onze door de zegeningen van Jezus. Vader, stuur dan je engelen om deze dingen terug naar ons te brengen. In de naam van Jezus bid ik. Amen.

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

I am dedicated to expose, a spiritual phenomenon that we call schizophrenia, and mental disorders. Giving, a voice and a platform, to those targeted with this situation. To find the only answers, that are spiritual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.