Hulp vragen

Misschien heb je al alles gedaan om te gaan met wat ze schizofrenie noemen of gewoon aan de slag gaan. Drugs en therapie zijn een omgaan mechanisme. Ze repareren niets. Het is nooit te vroeg om echte hulp te krijgen. Ik heb nu mijn symptomen onder controle omdat ik de juiste hulp kreeg en de wortel problemen aan te pakken. Schizofrenie is een psychische aanval. Wat is een psychische aanval? Lees hier: https://www.psychologytoday.com/us/blog/mining-the-headlines/201102/are-you-under-psychic-attack

Dit is geen religieus ding. Ik heb het over wat er werkelijk aan de hand is. Ik beloof je dat je psychiaters en psychologen zelfhulp nodig hebben. Je hoort niet thuis in een verpleegafdeling. En hoeft niet te worden op drugs. JE NIET ZIEK. Zorg voor uw problemen waar u zich bevindt. Jezus Christus is degene die me redde, geeft me hoop en is het verzorgen van deze symptomen en geesten mij intimiderend. Ik geef je een kans om hetzelfde te doen. Doe dit gebed onder zelfs als je niet weet of nog nooit van Jezus gehoord. Ik vertel je wat echt werkt. Goed te krijgen.

Voordat je om hulp vraagt, zeg je dit: Ik was mijn lichaam, ziel, geest, hart, verstand, mond en tong met het bloed van Jezus Christus. Omdat de Bijbel zegt dat elke zonde wordt weggewassen door het bloed van Jezus Christus.

En doe nu het gebed hieronder om hulp te vragen.

Jezus Christus die in de hemel, alleluia. Moge uw Koninkrijk in mijn leven komen en uw zal worden gedaan. U zei dat wie belt uw naam zal worden opgeslagen. Spaar me. Vergeef mijn zonden en degenen die tegen mij zijn gedaan. Was me door je bloed en stel me vrij. Omdat je kwam om de gevangenen vrij te zetten. Ik bid dat je je glorie vindt in het redden van mij en de mensen om me heen. Ik geef mijn leven aan u Jezus Christus en maak u mijn enige heer en Heiland. Moge uw geest mij van u overtuigen en mij vanaf nu begeleiden. Ik bid. Dank u. Amen

anmonteirodasilva
Author: anmonteirodasilva

Ik zet me in om bloot te leggen, een spiritueel fenomeen dat we schizofrenie en psychische stoornissen noemen. Geef een stem en platform aan degenen die door deze situatie worden getroffen. Om de enige antwoorden te vinden, die spiritueel zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.